היינות שבתפריט מסודרים לפי המאפיין הבולט, שנותן את הטון, ועוזר להבין את טעם היין ואת חווית השתייה.
צעיר | בעל גוף קל, מאוזן ונעים לשתייה, ללא טעמים מודגשים מדי, מעודן.
קריספי | שיש בו דגש על חמיצות וחדות טעם, מלווה מצוין למאכלים.
גוף קל | בעל צבע הנוטה לשקיפות, ארומות פרחוניות וטעמים מרחפים
פירותי | שטעמי הפרי הבשל שבו בולטים ומובילים, עשיר ומענג, ובעל חמיצות נמוכה יחסית
עם עץ | טעמי ההתבגרות בחבית בולטים ודומיננטיים, חמאתי, קלוי, אגוזי, ולעיתים מעושן
קלאסי | קלאסי בטעמיו, הרמוני ואינו נמשך למאפיין ספציפי אחד. עשוי ברמה גבוהה ומדויקת
טרואר | חד פעמי ומיוחד, המיוצר רק באזור המסוים בעולם בו כל מתכנסים כל המשתנים הטבעיים
מתיישן | שטעמי היישון בבקבוק ניכרים בו. ריכוז טעמים, חמצון, אדמתיות, טאנינים רכים וסיומת ארוכה ורכה
מסורתי | מבעבע המשלב את טעמי השמרים, מורכב בעל רבדים ועמוק, עם אורך טעם מרשים
טבעי | מבעבע קופצני ועז טעמים, אשר מבוקבק עם שאריות השמרים
קינוח| מתוק מרוכז ועשיר העשוי מענבים בבשלות גבוהה מאוד
מחוזק| מתוק, ארוך ועוצמתי בזכות אחוז אלכוהול גבוה מהרגיל
טבעי | רקנאטי פט נאט // ישראל, מרום גליל …. 35 / 172
מסורתי | קוניג קרמון ד'אלזס // צרפת, אלזס …. 38 / 186
מסורתי | פסגות 'רוזי' רוזה // ישראל, שומרון …. 38 / 190
מסורתי | מונופול היידסיק 'בלו טופ' // צרפת, שמפיין …. 49 / 252
מסורתי | פומרי ברוט רויאל // צרפת, שמפיין …. 359
מסורתי | דרפייה קארט ד'אור // צרפת, שמפיין …. 370
מתוק
קינוח | הרצוג שנין בלאן בציר מאוחר 375 מל // ארה"ב, קליפורניה …. 30 / 119
קינוח | לאופר סלקט לייט הרבסט // הונגריה, טוקאיי …. 40 / 202
מחוזק | הר אודם שני // ישראל, גולן …. 44 / 216
עתיר ידע 4, כפר סבא
077-4447039
שעות פעילות:
א-ד: 17:00-00:00
ה: 17:00-00:30
שבת חצי שעה מצאת מוצ"ש 00:30
HAPPY HOUR
ראשון-חמישי (לא כולל שבת)
בין השעות: 17:00-19:30