היינות שבתפריט מסודרים לפי המאפיין הבולט, שנותן את הטון, ועוזר להבין את טעם היין ואת חווית השתייה.
צעיר | בעל גוף קל, מאוזן ונעים לשתייה, ללא טעמים מודגשים מדי, מעודן.
קריספי | שיש בו דגש על חמיצות וחדות טעם, מלווה מצוין למאכלים.
גוף קל | בעל צבע הנוטה לשקיפות, ארומות פרחוניות וטעמים מרחפים.
פירותי | שטעמי הפרי הבשל שבו בולטים ומובילים, עשיר ומענג, ובעל חמיצות נמוכה יחסית.
ללא עץ | אלגנטי, מורכב ובעל רבדים, אשר אינו מתאפיין בנוכחות טעמי חבית.
עם עץ | טעמי ההתבגרות בחבית בולטים ודומיננטים, חמאתי, קלוי, אגוזי, ולעיתים מעושן.
קלאסי | קלאסי בטעמיו, הרמוני ואינו נמשך למאפיין ספציפי אחד. עשוי ברמה גבוהה ומדויקת.
טרואר | חד פעמי ומיוחד, המיוצר רק באזור המסוים בעולם, בו כל מתכנסים כל המשתנים הטבעיים.
מתיישן | שטעמי היישון בבקבוק ניכרים בו. ריכוז, חמצון, אדמתיות, טאנינים רכים וסיומת ארוכה וקטיפתית.
מודרני | מבעבע שמדגיש את טעמי הפרי, רענן וקל.
מסורתי | מבעבע המשלב את טעמי השמרים, מורכב, בעל רבדים ועמוק, עם אורך טעם מרשים.
טבעי | מבעבע קופצני ועז טעמים, אשר מבוקבק עם שאריות השמרים.
צעיר | רמת נגב 'נווה מדבר' כתום // ישראל …. 48 / 160
קלאסי | נאטורלמנט פור אורנז' // צרפת …. 57 / 195
קלאסי | פרא 'אואה' // איטליה …. 64 / 213
קלאסי | פיטאפרטה 'א-לארנחה מקניקה' // פורטוגל …. 70 / 235
קלאסי | פרמינגהם סוביניון בלאן סדרה F // ניו זילנד …. 70 / 238
קלאסי | אנבינאטה 'בנחה' // ספרד …. 81 / 275
עתיר ידע 4, כפר סבא
077-4447039
שעות פעילות:
שני – רביעי 17:00-00:00
חמישי – שבת 17:00-00:30
הפי האוואר
כל יום בין 17:00-19:30